Wij helpen u graag!

Dakdekker gezocht bij u in de regio? Dankzij onze specialisten zijn we uw dakspecialist voor ieder type dak. Voor platte daken met bitumen, schuine daken met dakpannen en alle andere soorten dakbedekking. We zorgen er in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Limburg voor dat u eenvoudig een ervaren dakdekker kunt inschakelen!

 

 


Leer ons Kennen!

Dak Service Nederland  is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn altijd direct ter plekke en u kunt ons altijd bereiken. Het vakmanschap staat bij ons voorop. Naast de ruime ervaring in het oplossen van lekkages, het verhelpen van zonnepanelen, storingen en het plaatsen van dakbedekking. Ook voor andere kleinere klussen zijn wij voor u beschikbaar. Heeft u direct een dakdekker nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. In dat geval kunt u direct bellen naar (030) 207 27 31 zodat u direct geholpen wordt!

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten! Dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via Whats App