Over vogeloverlast

Vogels kunnen in het algemeen voor flink wat overlast zorgen. Verschillende vogelsoorten gaan onder de dakpannen via de dakgoot, of kieren, tussen de dakpannen zitten. De vogels vreten vervolgens aan de isolatie of andere zachte dak delen.

Dit probleem kunnen we voorkomen doormiddel van een enkele Vogelwering of een Roofguard die ook opspattend water tegengaat, waardoor de eerste panlat vanaf de dakgoot niet verrot raakt. Of andere dak delen die erg belangrijk zijn voor de aansluitpunten van uw dak.

 

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten! Dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via WhatsApp