DAKGOTEN

Dakgoot lekkage

Een dakgoot lekkage is erg vervelend. Het kan natuurlijk voorkomen worden door regelmatig uw dakgoot schoon te maken. Wanneer u hier te laat mee bent, kan er een lekkage ontstaan die voor natte of beschadigde buiten muren kan zorgen. Maar er kunnen ook vochtplekken in uw huis ontstaan. Dit is erg vervelend, maar Dak Service Nederland staat voor u klaar! Wij kunnen uw dakgoot onderhouden, maar ook als u lekkage heeft, kunnen wij hem voor u repareren of renoveren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder.

Volle dakgoot
dakgoot naad

Dakgoot Repareren

Een reparatie aan een dakgoot is vaak een soldeer naad dat open is gesprongen of een stuk dakgoot dat vervangen moet worden. Wij kunnen uw dakgoot vaak herstellen en lekkage vrij maken. Als u last heeft van een lekkende dakgoot neemt u dan contact op om het te laten inspecteren.

Dakgoot onderhouden

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, wordt de goede staat van uw woning als geheel beter behouden. Een goede werking van de dakgoot is essentieel om zaken, zoals schade na wateroverlast te voorkomen. Deze schade wordt aangericht doordat het water niet weg kan vloeien. Door de dakgoot schoon te laten maken, zal een probleem direct voorkomen zijn. Daarnaast gaat de dakgoot dan minder snel kapot en hoeft deze niet gerepareerd te worden. Wilt u hier gebruik van maken? Neemt u dan contact met ons op!

WhatsApp Image 2021-03-15 at 15.12.55
Vóór
Dakgoot2
Na

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten! Dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via Whats App