Platte daken

Als uw huidige dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad, is het belangrijk dat deze op tijd wordt vervangen voor nieuwe dakbedekking. Wij treffen in Nederland nog heel veel platte daken aan. De meeste daken zijn gedekt met bitumen of EPDM. Op het platte dak van oudere panden ligt zelfs soms nog mastiek.

Na circa 20 jaar is het ook doorgaans tijd u te oriënteren uit welke soorten dakbedekking u een keuze kunt maken om uw plat dak opnieuw mee te bedekken. Oriëntatievragen kunnen zijn:

  • Welk dakbedekking- materiaal is het beste?
  • Welke is het goedkoopste?
  • Wat is de levensduur?
  • Wat zijn de exacte kosten voor het opnieuw bedekken van een plat dak?

Voor alle vragen die u op dit moment heeft over uw oude dakbedekking verwijderen of het vernieuwen van uw dak kunt u contact met ons opnemen.

Bovendien omschrijven wij ook de werkwijze van onze professionele dakdekkers. Dit zodat u weet wat u kunt verwachten als het dakbedekking van uw platte dak wordt vervangen door de dakbedekking naar keuze.

doel

De dakbedekking is de buitenste huid van het dak. Het doel van de dakbedekking is de dakconstructie te beschermen tegen weersinvloeden (regen, hagel, sneeuw, stuifsneeuw, zon, wind e.d.) en soms om het gebouw tochtvrij te maken.

Een correct uitgevoerde dakbedekking is belangrijk:

  • Wanneer de dakbedekking lekt, zal het hemelwater vaak niet alleen in de kapconstructie doordringen, maar ook in de rest van het gebouw.
  • Wanneer de dakbedekking bouwfysisch niet juist is uitgevoerd, is er kans op bijvoorbeeld condensatie, schimmels en houtrot waardoor ook de constructie zelf aangetast kan worden.
3

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten! Dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via WhatsApp