Gratis dakinspectie

Een dakinspectie is helemaal gratis en vrijblijvend. Het liefst klimmen onze vaklui van uw dak af, geven u een hand en vertellen  u dat uw dak er piekfijn bij ligt. Vaak is het helaas anders.

Aan de hand van de inspectie zijn er twee mogelijke uitkomsten, namelijk:

  1. Als het om kleinere reparaties gaat of om onderhoud kunnen we met u afspreken dit meteen uit te voeren. Wij geven u natuurlijk eerst een prijsindicatie en doen niets zonder uw toestemming.
  2. Gaat het om grotere werkzaamheden dan stellen wij gratis een offerte voor u op. Wij geven u dan een indicatie van de termijn waarop het werk uitgevoerd moet worden en bekijken met u de mogelijkheden.

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten. Dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via Whats App