Reparatie of vervangen van dak lood

Het lood dat in en om uw dak gebruikt wordt, heeft een belangrijke functie. Lood slabben zorgen ervoor dat het regenwater buiten gehouden wordt. Slecht of gescheurd lood leidt regelmatig tot lekkage in uw woning. Om lekkage tegen te gaan of om lekkage te voorkomen, vervangen wij het versleten lood in gevels, platte daken en/of schoorstenen.

Het lood kunnen we repareren of volledig vervangen.

Als het lood gescheurd is of als het een stuk dunner is geworden in de loop der jaren, is het verstandig om het lood vakkundig te laten vernieuwen, zodat we lekkages kunnen voorkomen. Het is vaak ook mogelijk om het lood niet te vervangen, maar te repareren. Bij loodreparatie worden de scheuren in het lood afgeplakt met loodstickers en wordt het lood gecoat met speciale vezel coating. Dit is een tijdelijke oplossing, maar de beste methode is om het lood te laten vervangen.

 

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via Whats App