Pannendak

Het komt wel eens voor dat dakpannen breken, panlatten gaan rotten/barsten of de nokvorsten worden gebroken. Dit kan vooral gebeuren op daken die ouder zijn. Als de nokvorsten van cement zijn gemaakt, of als het dak is afgedekt met sneldekker, wordt het voegmiddel poreus. Dit heeft als gevolg dat de eerdergenoemde problemen voorkomen.

Langdurige regenval zorgt voor mos en algen op de dakpannen. Ook kan water inslaan. Dit heeft als gevolg dat er een lekkage ontstaat. Dit kan ook als gevolg hebben dat er verkleuring wordt veroorzaakt en tast dan de dakconstructie aan. Meestal zijn dan niet alle dakpannen beschadigd. Dit heeft dan als voordeel dat er maar een deel van de dakpannen hoeft te worden vervangen.

Waarvoor kunt u bij Dak Service Nederland terecht met uw pannendak?

Allereerst kunt u natuurlijk bij ons terecht bij problemen met uw dakpannen. Er zijn verschillende soorten dakpannen waarbij ieder zijn eigen functie heeft. Als u uw dakpannen wilt laten vervangen en u opzoek bent naar dezelfde pannen, dan kan Dak Service Nederland u daar bij helpen. Dakpannen in dezelfde vorm en maat vinden die identiek zijn aan die van u kan soms een moeilijke opgave zijn. Echter, kennen wij alle soorten dakpannen en herkennen al gauw de herkomst hiervan. Hierdoor is het voor ons relatief eenvoudig om uw gewenste dakpan te vinden.

Los van nieuwe dakpannen kunt u bij ons ook terecht voor uw daklekkage of dakreiniging. Heeft u verder nog vragen over uw pannendak? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Uw dak opknappen? Vraag direct een GRATIS offerte aan.

Wilt u uw pannendak laten repareren/renoveren? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel te inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat er verwacht kan worden voordat er een nieuw dak aangebracht kan worden.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis met u te maken. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak op te knappen.
 

Hiervoor rekenen wij geen kosten! Dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Contact formulier

  • Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in 

U kunt ook contact met ons opnemen via Whats App